• talafou111
  • bg1
  • Oomi le faamau ulufale i luga o le komepiuta.Faiga fa'aoga loka fa'amaufa'ailoga abs

O le a le mafuaʻaga o le emoemo lau o le TFT LCD mata?

TFT LCD mata o se ituaiga faʻaaliga masani i masini faaeletonika faʻaonaponei, faʻatasi ai ma tulaga lelei e pei o le maualuga maualuga ma lanu susulu, ae o nisi tagata faʻaoga e ono feagai ma le faʻafitauli o le faʻafefe o le mata pe a faʻaogaina le TFT LCD mata.O le a le mafuaʻaga o le TFT LCD mata e emoemo?

O le faafitauli o le emo o le mata o le TFT LCD e mafai ona mafua i mafuaaga autu e lua: o le tele o le TFT LCD mata lava ia e maualuga tele ma o le tele o le TFT LCD mata e tutusa ma le malamalama.

Muamua lava, o le maualuga tele o le TFT LCD mata lava ia o se tasi lea o mafuaʻaga masani o faʻafitauli faʻafefe.E mafua ona o le TFT LCD mata o loʻo faʻaaogaina tekinolosi faʻasalalau o loʻo iai nei, ma o lona fua faʻafouina e masani ona oʻo atu i le sefulu i le selau o hertz.Mo nisi tagata fa'aoga ma'ale'ale, o le maualuga fa'apenei e ono mafua ai le vaivai o le va'ai ma le fa'aletonu, ma i'u ai i se fa'alavelave fa'afuase'i.

Lona lua, o le tele o le TFT LCD mata e tutusa ma le tele o le malamalama, lea e ono mafua ai foi faafitauli emoemo.I totonu o le siosiomaga i totonu, o le malamalama autu tatou te faʻaaogaina o le moli eletise.I le tulaga masani, o le tele o moli eletise o le 50 Hz poʻo le 60 Hz, ma o le faʻafouina o le TFT LCD mata e masani lava i se tulaga tutusa.O le mea lea, pe a fetaui le fua o le faʻafouina o le TFT LCD mata ma le faʻaogaina o le moli, e mafai ona tupu le emo vaaia, o lona uiga, o le faʻaaliga emoemo lau.

Pe a tutusa le faʻafouina o le TFT LCD mata ma le tele o le malamalama, e mafai ona tupu se faʻalavelave faʻafuaseʻi i le va o le lua, lea e mafua ai ona lagona e le mata o le tagata le suiga o le malamalama ma le pogisa pe a matamata, e mafua ai le emo. aafiaga ata.O lenei faʻalavelave faʻafefe o le a le gata ina aʻafia ai le tagata faʻaoga, ae e mafai foi ona mafua ai le le fiafia i mata, ma o le faʻaaogaina umi e mafai foi ona mafua ai le vaivai o mata ma e oʻo lava i faʻafitauli o mata.

4.3 fa'aali mata pa'i
2.4 inisi lcd module
fa'aaliga tft lapotopoto
4.3 inisi tft faʻaaliga

Ina ia foia le faafitauli o le TFT LCD mata emo, o auala nei e mafai ona faaaogaina:

1. Fetuuna'i le fua o le fa'afou o le TFT LCD mata: O nisi masini fa'aeletoroni e pei o komepiuta ma telefoni fe'avea'i e mafai ai e tagata fa'aoga ona setiina le fua o le fa'afouina o le lau na o latou lava.E mafai ona e taumafai e fetuutuuna'i le fua o le toe fa'afouina i se tulaga maualalo e aloese ai mai fa'afitauli emo e mafua mai i le tele o taimi.

2. Filifili se faʻamalama maualalo maualalo: I totonu o se siosiomaga i totonu, e mafai ona e taumafai e filifili se faʻamalama faʻatasi ma se laʻititi laʻititi, e pei o se matauila ma se laʻititi laʻititi, e faʻaitiitia ai le resonance ma le tele o le TFT LCD mata. 

3. Faʻateleina le susulu o le faʻapogai malamalama: O le faʻaleleia lelei o le susulu o le malamalama i totonu e mafai ona fesoasoani e faʻaitiitia le faʻafefe o le mata o le TFT LCD.O fa'apogai malamalama e fa'aitiitia ai le ma'ale'ale o mata o le tagata ile emoemo lau.

I se faapuupuuga, o le faʻafitauli faʻafefe o le TFT LCD mata i le taimi o le faʻaaogaina e mafai ona foia e ala i le fetuunaʻi o le fua faʻafouina o le lau, filifilia o se punavai malamalama maualalo, ma faʻateleina le susulu o le punavai malamalama.Mo i latou o loʻo faʻaogaina e maʻaleʻale i le emo o le mata, e taua tele le faʻalogo i le fetuunaiga o taimi talafeagai ma le susulu e puipuia ai le soifua maloloina o mata.


Taimi meli: Aukuso-29-2023